BRETOENSE HOEVE
Onze kaart
Koude voorgerechten
Oesters creuses “Gillardeau” (6)
€27
Rundstartaar, gerookte ganzenlever en avruga kaviaar
€24
Carpaccio van Wagyurund
€20
Ganzenleverpastei met uienconfituur
€24
Tomaat mozzarella met serranoham
€17
Slaatje van gebakken scampi en frambozenvinaigrette
€18
Soepen
Dagsoep
€7
Oostendse vissoep, toast met rouille
€15
Warme voorgerechten
Gebakken Sint-Jacobsvruchten met pompoencrème en serranoham
€23
Gamba’s op de gril
€24
King crab met lookboter
€36
Grijze garnaalkroketten (huisgemaakt)
€18
Kaaskroketten (huisgemaakt)
€16
Visgerechten
Zeevruchtenbord
€30
Zeevruchtenschotel
€40
Zeevruchtenschotel met halve kreeft
€65
Kreft Belle-vue
€44
Kreeft Armoricaine
€46
Paling in’t groen
€34
Zeetong meunière
dagprijs
Zonnevisfilet, kreeftensaus en grijze garnalen
€26
Tongfilet op “Normandische” wijze
€38
Kabeljauwhaasje, mousselinesaus met mosterd
€36
Scampi “Bretoense Hoeve”
€24
Gegrilde reuzenscampi / Oregano
€28
Tomaat met grijze garnalen
€28
Paëlla
€23
Vleesgerechten
Steak
€26
Filet Pur
€33
Rib eye (Iers)
€34
Wagyu rump eye 7+
€38
Sauzen:
Béarnaise /Champignons room / Roquefort / Peperroom
€4
Gemengde sla
€4
Châteaubriand met garnituur, saus naar keuze (2 pers.)
€36 p.p.
Kalfslende met truffelsaus
€28
Lamskroon, ratarouille en aardappel gratin
€28
Steak Tartare
€24
Desserten
Dame Blanche
€11
Café glacé
€11
Coupe aardbeien (seizoen)
€12
Suikervrij vanille-ijs
€10
Amarena-ijs / Amandel / Amarena-kersen
€11
Slagroom
€2
“Coupe Colonel” – Citroensorbet / Vodka
€10
Sorbet / Prosecco / Peer
€10
Sorbet / framboos of passievrucht
€8
Sabayon met ijs (min. 2 pers)
€12
Crème Brûlée
€8
Appeltaart / Geflambeerd met Calvados / vanille-ijs / Slagroom
€11
Moelleux van chocolade / Gezouten Karamel / Roomijs
€10
Gebakje / Chocolademousse
€10
Stracciatella roomijs
€10
Ierse koffie
€10
Italiaanse koffie
€10
Franse koffie
€10
Normandische koffie
€10
Espresso Martini
€10
Végetarische gerechten op vraag
Vanaf 10 personen vragen we uw keuze te beperken tot 4 voorgerechten en 4 hoofdgerechten.
Webdesign:
Jan Bruyninckx
Menu
Over ons
Contact
Menu
Menu
Over ons
Contact